OVER ONS & DIENSTEN

Over Ons

Yilmaz Boekhouding is een boekhoudkantoor die opgericht is sinds 2008 door de huidige zaakvoerder, de heer Mehmet Yilmaz. De zaakvoerder heeft jarenlang in onderaanneming gewerkt voor meerdere grote boekhoudkantoren in groot Antwerpen. Tijdens deze jaren zijn de nodige ervaring en kennis opgebouwd om de klanten kwalitatieve dienstverlening aan te bieden.

Hieronder enkele van de belangrijkste behaalde diploma’s en getuigschriften:

Bachelor in het Bedrijfsmanagement
Master in de Handelswetenschappen
Postgraduaat Fiscaliteit

Na het afronden van de studies heeft de heer Yilmaz de driejarige stageperiode, schriftelijke proef en het sluitstuk mondelinge examen voor de commissie van het BIBF met onderscheiding succesvol afgerond. Hiermee heeft hij de titel als Erkend Boekhouder behaald en is opgenomen op het Tableau van het Beroepsinstituut voor Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) onder nummer 30122136.

In hetzelfde jaar werd de beslissing genomen om de onderaanneming stop te zetten en met eigen dossiers te starten. De snelle groei zorgde kort nadien voor de opening van het boekhoudkantoor te Antwerpen – Deurne.

Vandaag telt het kantoor een drietal medewerkers en is verder opzoek naar goede teamspelers. Her verlenen van kwalitatieve dienstverlening is sterk geapprecieerd door ondernemers en heeft op een korte termijn ervoor gezorgd dat het kantoor is gegroeid tot een volwaardige speler op vlak van Boekhouding en Fiscaliteit.

Onze Diensten

Het klantenbestand varieert van kleinhandelaars tot managementvennootschappen. Onze dienstverlening is vooral gericht op kleine – en middelgrote ondernemingen. Dit zijn naast de algemene vennootschapsvormen zoals BVBA en NV, ook voor eenmanszaken, VOF, Gewone Commanditaire Vennootschappen (GCV) en andere.

Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren zoals o.a. managementvennootschappen, onderaannemers, bouw, horeca, detailhandel.

Elke klant krijgt een dienstverlening volgens zijn wensen en noden. Deze worden samen met de klant overlegd en bepaald. Een individuele aanpak is gegarandeerd voor elke dossier. Bij ons bent u geen nummer!

Hieronder enkele van de belangrijkste diensten:

 • Advies en Raadgever
  De boekhouder-fiscalist kan de rentabiliteit van uw onderneming analyseren. In functie hiervan kan hij/zij voorstellen doen, bv. op fiscaal vlak, om de economische
  gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te verbeteren. Dit zowel op korte als lange termijn (bv. organisatie van de opvolging).
 • Opstart van een eenmanszaak of onderneming (BVBA, NV, VOF, Comm.V., …)
  De boekhouder-fiscalist staat u, als startende ondernemer met raad en daad bij betreffende de keuze van de juridische vorm, het opstellen van het financieel plan, de aanvraag van subsidies en premies. Alsook bij de registratie als ondernemer bij de verschillende administraties zoals KBO, BTW, sociaal verzekeringsfonds, oprichten bij notaris, enz…
 • Fiscaliteit – Fiscale optimalisatie
  De boekhouder-fiscalist verleent bijstand aan alle belastingplichtigen bij o.a. het invullen en indienen van de elektronische aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW.
  Hij/zij kan ook fiscaal advies verlenen om belastingen te besparen.
 • Boekhouding
  Bijhouden van de boeken, het bepalen van het boekhoudkundig resultaat, het opmaken van de jaarrekeningen en raad geven betreffende de organisatie van de boekhouding. Kortom, een boekhouding van A tot Z.
 • Vennootschapsrecht
  Hij/zij volgt de evoluties ter zake op zodat u bij de oprichting of omvorming van uw onderneming deskundig kan begeleid worden.
  Ook alle formaliteiten worden van nabij opgevolgd en tijdig gemeld (vb. WCO, alarmbelprocedure, aansprakelijkheid, …).
 • Sociaal – en Arbeidsrecht
  De boekhouder kan u als ondernemingshoofd bijstaan bij de correcte toepassing van de basisregels die de verhoudingen tussen werkgever en werknemer beheersen alsook de wettelijke verplichtingen op sociaal vlak.
  Contacteer ons voor een afspraak en wij leggen u uit wat we voor u kunnen betekenen!